AORA OJI
Novas de la mundo, simple reportada en elefen
2021 · 2020 · 2019 · 2018 · 2017 · 2016 · 2015 · 2014 · 2013

Des baratis mori pos bevi ijeninte en loca de alcol

1 agosto 2020

En un vileta en la stato Andhra Pradesh en Barat sude, a la min des persones ia mori pos bevi ijeninte alcolosa pos la clui de botecas de alcol. La vileta Kurichedu es encluida pos un aumenta local de casos de coronavirus.

La xef de polisia de la distrito, Siddharth Kaushal, ia dise ce la persones ci ia mori ia misca la ijeninte de mano con acua e bevidas gasosa. Los ia ave ja un depende de alcol e ia comensa bevi la misca a aprosima des dias ante sua mori.

“Nos investiga esce la ijeninte ia conteni cualce otra sustantia nosiva,” Kaushal ia comenta, ajuntante ce la polisia ia envia samples de la ijeninte per analise cimical. “Alga persones ci es forte abituada a alcol ia consuma ijenintes per felisi se. Alcol no es disponable par causa de la enclui, ma ijenintes de mano es fasil disponable.”

La governa federal de Barat ia reabri la plu comersias per preveni un colasa sever de la economia.

Plu temprana en esta semana, on ia anunsia ce on va permete la reabri de instituidas de ioga e jinasios, e ce restrinjes va es canselada per moves de benes e persones. Ma ancora multe statos enforsa encluis en rejiones definida en cuando grupos de casos de la virus emerji.

La cuantia de casos confirmada de la maladia en Andhra Pradesh ia crese novuple en la mense pasada.

Entretempo, Barat ia rejistra nasional plu ca 55 mil infetas ier, e la cuantia de moris ia crese par 779 a un soma de plu ca 35 700.

Esta paje es presentada con la lisensa CC Attribution-Share Alike 4.0 International.
Lo ia es automatada jenerada de la paje corespondente en la Vici de Elefen a 10 novembre 2021 (17:34 UTC).